Skip to content
VI TAR NÅ IMOT SØKNADER TIL ATOMIC UTSTYRSKONTRAKT 23-24

News -

VI TAR NÅ IMOT SØKNADER TIL ATOMIC UTSTYRSKONTRAKT 23-24

OM ATOMIC

Siden oppstarten i 1955 har Atomic hatt ett mål for øye; å forbedre skiopplevelsen for alle skiløpere. For dem som setter sine første svinger eller tar sine første stavtak og helt opp til dem som pusher grensene for hva som er mulig i sporten. Atomic har hovedkontor og fabrikk i Altenmarkt, i hjertet av de Østerriske alpene, og produserer idag over 400.000 ski i året på fabrikken i Pongau-dalen.

Atomic har de siste årene satset tungt på langrenn og racing, og har et solid program for både junior og seniorløpere. Målsetningen med racingprogrammet er å sørge for at løperne har det best tenkelige utstyret for rennet de skal gå slik at de kan hente ut den lille ekstra marginen og prestere på ypperste nivå. Gjennom utstyravtale med Atomic tilbys løpere testing og oppfølging under renn.

SØKNADER UTSTYRSKONTRAKT 23-24 SESONGEN

Vi har nå åpent for å motta søknader om utstyrskontrakt for 23-24 sesongen. Vi har både utlånskontrakt og kjøpskontrakt. For å søke sender du en epost til XC Racing Specialist Norge chrisander.skjonbergholth@atomic.com. Merk eposten med «Søknad utstyrskontrakt» i emnefeltet. Søknader må inneholde:

  • Navn, alder, høyde, vekt
  • Skiklubb eller team
  • Resultater hovedlandsrenn og Norges Cup
  • Eventuelle internasjonale prestasjoner

Spørsmål kan rettes til Chrisander Skjønberg Holth på tlf: 99126786 eller chrisander.skjonbergholth@atomic.com

Vennligst beregn 1-2 uker svartid.

Topics

Categories

Contacts

Denis Dietrich

Denis Dietrich

Press contact Global PR Manager Media Relations and Communications +49 1517 2843377

ATOMIC - We are skiing

ATOMIC exists to drive skiing forward.
Founded in 1955 in the heart of the Austrian Alps, ATOMIC is the world‘s largest ski-manufacturer. Products perfectly tailored for ski racers and freeskiers, cross-country skiers and backcountry skiers, beginners and World Champions alike are being tested in the company’s backyard around Altenmarkt.

Atomic Skiing

Atomic Str. 1
5541 Altenmarkt im Pongau
Austria